Vlaamse Kano & Kajak Federatie

In het menu hiernaast kan je terugvinden hoe je lid kan worden van een club die is aangesloten bij VKKF. Dit lidmaatschap heeft uiteraard ook een pak voordelen.

Allereerst krijg je natuurlijk een heleboel voordelen die de club zelf aanbiedt. Zo organiseren zij oa trainingsmomenten en sportgerelateerde en niet sportgeraleerde activiteiten, hebben zij materiaal ter beschikking, hebben zij een loods en/of een clubhuis,.... Op deze manier wordt je meteen opgenomen in de groep!

Door lid te worden krijg je een goede verzekering die alle kajakactiviteiten en heel wat nevenactiviteiten dekt die georganiseerd worden door  de federatie of de club, zowel in binnen- en buitenland.

VKKF organiseert ook heel wat opleidingen waaraan je als VKKF-lid kan ddelnemen aan verminderde tarieven.

Ook krijg je driemaandelijks ons ledenblad 'Kano&Kajak' in de bus, alsook de mogelijkheid om je in te schrijven op onze nieuwsbrief, waardoor je altijd op de hoogte blijft van alles wat relevant is in verband met kano, kajak of rafting.

Bij enkele van onze partners krijg je reductie.

En last but not least, doordat je lid bent van VKKF, mag je ook de derogatierivieren in Wallonië bevaren, mits je je lidkaart op zak hebt en de riviersticker op je boot hebt geplakt!

Zo zie je maar, niets houdt je tegen om je aan te sluiten bij VKKF!

 Om aangesloten te zijn bij de Vlaamse Kano en Kajak Federatie vzw (VKKF), moet je eerst aangesloten zijn bij een club. In het menu hiernaast kan je per provincie alle clubgegevens terugvinden die nodig zijn om hen te contacteren.